-θέση διαφήμισης 3-

Η δημιουργία ενός κόμβου δικτύωσης και επικοινωνίας για όλους εμάς που αγαπάμε τα ταξίδια, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια.

Στις 21 & 22 Απριλίου έμπειροι αλλά και επίδοξοι ταξιδευτές θα συμπορευτούν προς έναν κοινό προορισμό: το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Το 1st Travel Fest στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία προκαλώντας εκθέτες και επισκέπτες σε μια διαδραστική σχέση, σε μια δυναμική ανταλλαγή γνώσεων, προτάσεων και δραστηριοτήτων.

Ομάδες, σύνδεσμοι, επιχειρήσεις, gadgets, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο.

Ο γύρος της Αφρικής με μοτοσικλέτα, η εξερεύνηση της Ασίας με ποδήλατο και η κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ είναι ορισμένες από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες Έλληνες ταξιδευτές, μέσα από ιδιαίτερες παρουσιάσεις και άκρως ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό…

Το 1st Travel Fest περιλαμβάνει όλα όσα θαυμάζεις, όλα όσα ονειρεύεσαι, όλα όσα χρειάζεσαι για να τολμήσεις τις μικρές και μεγάλες σου αποδράσεις.

Η ΙΔΕΑ

Η δημιουργία…

• Eνός κόμβου δικτύωσης και επικοινωνίας για όλους εμάς που αγαπάμε τα ταξίδια, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια.

• Ενός φεστιβάλ με διαδραστικές παρουσιάσεις ιδιαίτερων προορισμών, μέσω των οποίων έμπειροι ταξιδευτές θα μας εμπνεύσουν και θα μας παρακινήσουν να βιώσουμε ανάλογες εμπειρίες.

• Ενός εκθεσιακού χώρου για προϊόντα που σχετίζονται με το ταξίδι και τις δραστηριότητες.

• Ενός χώρου, στον οποίο θα ενημερωθούμε για ταξιδιωτικές υπηρεσίες, προτάσεις από γραφεία και δράσεις που πραγματοποιούνται στους διάφορους προορισμούς.

Travel Fest: Ένα φεστιβάλ για ταξιδιάρες ψυχές!

Ο ΧΩΡΟΣ

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Έναν καλαίσθητο και σύγχρονο χώρο με άνετο πάρκινγκ και εύκολη πρόσβαση, που καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες της διοργάνωσης. Διαθέτει αμφιθέατρο 414 θέσεων με φουαγιέ και κλειστό εκθεσιακό χώρο 1.000τμ.

Επιλέξαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία (21-22/4/2018) διότι αποτελεί την κατάλληλη περίοδο για αποφάσεις, καθώς η διάθεση μας αλλάζει και ξεκινάμε να σχεδιάζουμε τις διακοπές μας.

Travel Fest: Ένα φεστιβάλ για ταξιδιάρες ψυχές!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ

 • Θα κοινωνικοποιηθείς με κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος και έχει την ίδια κουλτούρα με εσένα,

• Θα εμπνευστείς από ανθρώπους που έχουν βιώσει εμπειρίες που μέχρι τώρα σου φάνταζαν ακατόρθωτες,

• Θα ενημερωθείς για προορισμούς και θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές εκδρομών και εμπειριών ζωής,

• Θα ενημερωθείς για δραστηριότητες (πεζοπορία, ορειβασία, ski, surf, kite, ιστιοπλοΐα) από ομάδες, συνδέσμους και επιχειρήσεις,

• Θα βρεις gadget, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη δράση και την περιπέτεια,

• Θα δοκιμάσεις διαφορετικές γεύσεις και θα περάσεις όμορφα σε ένα “διήμερο ταξίδι” εντός της πρωτεύουσας,

• Θα κλείσεις το επόμενο σου ταξίδι…

Travel Fest: Ένα φεστιβάλ για ταξιδιάρες ψυχές!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://www.travelfest.gr/

Ακολουθείστε μας επίσης στη σελίδα μας στο FB: https://www.facebook.com/travelfest.gr/

Ακολουθείστε μας στο instagram: https://www.instagram.com/travelfest_gr/

Παρακολουθείστε το κανάλι μας στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKw855boTKPsnsWuWz2RG1g

No more articles