-θέση διαφήμισης 3-
0wLqRSNxDwo

Ναύπλιο – Βόλτα στα σοκάκια

Κάτι παραπάνω από πόλη

Τα σοκάκια του Ναυπλίου είναι εκεί για να σε ταξιδέψουν λίγο πιο μακρυά. Θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού ή ακόμα και των Κυκλάδων.

Ειδικά την περίοδο του χρόνου μετά την άνοιξη, οι μπουκαμβίλιες ανθίζουν δημιουργώντας ονειρικές αψίδες, ενώ κάθε μπαλκόνι, κλασικό ή σύγχρονο έχει μια μικρή ή μεγαλύτερη πράσινη πινελιά.

<i class="fa fa-camera"></i> Αναστάσης Νανόπουλος - Οδός Κοκκίνου, Ναύπλιο

Αναστάσης Νανόπουλος – Οδός Κοκκίνου, Ναύπλιο

Βόλτες με παγωτό και χαμόγελα.

Σίγουρα έχεις κάνει βόλτα με καλή παρέα στα σοκάκια του Ναυπλίου. Και αν δεν το έχεις κάνει, ώρα να βρεις την ευκαιρία.

Και χαμηλά και ψηλά.

Τα σοκάκια της πόλης είναι κατά βάση κάθετες γραμμές που οδηγούν άλλες στο λιμάνι και άλλες στην πλατεία Συντάγματος και την Ακροναυπλία. Φυσικά σε διάφορα επίπεδα. Τα ψηλά είναι για εκείνους που έχουν όρεξη για περπάτημα. Η θέα όμως θα σας ανταμείψει. Πόσο μάλλον αν ανεβείτε και στο Παλαμήδι. Αλλά αυτό θα το δούμε σε άλλο post. Εδώ μιλάμε για τα σοκάκια μας.

Αγκαλιά με την φωτογραφική

Φάση Instagram

Το περπάτημα για εσένα που απαθανατίζεις παλιά παραθυρόφυλλα, γατιά πίσω από γλαστράκια, πολύχρωμα λουλούδια και νεοκλασικά, θα είναι απόλαυση. Στα στενά θα βρεις όλα αυτά και πολλά περισσότερα, που από εποχή σε εποχή αλλάζουν και φαίνονται κάθε φορά διαφορετικά, έτσι ώστε πάντα να ανακαλύπτεις και κάτι νέο.

Φάση ξεκούραση

Αν πάλι ήρθες μόνο για ξεκούραση όλες αυτές οι εικόνες θα σε ανταμείψουν, ενώ μικρά μεζεδοπωλεία και όμορφα cafe είναι σταθερές αξίες για εσένα που η ξεκούραση συνοδεύεται με καλό φαγητό και καλή παρέα. Κάνε την έρευνά σου και βρες αυτό που σου ταιριάζει, σε στυλ και Budget.

Η βαθμολογία μας
Για όλα τα βαλάντιαΞεκούραστος ΠροορισμόςΙδανικό για χαλαρό περπάτημα/ποδήλατο
Περιορισμένη κοντινή στάθμευσηΠεριορισμένη δημοτική συγκοινωνίαΠολύβουο σε τουριστικές περιόδους
80%Προορισμός
Άλλα κοντινά ιστορικά αξιοθέατα50%
Κοντινές Τουριστικές Επιχειρ.100%
Ευκολία πρόσβασης με όχημα70%
Κοντινή Στάθμευση30%
No more articles